Tamo si ti

Slucajno sam danas cula ovu pjesmu,prvi put. Dok je slusam-osjecam. Ne znam kako to opisati. Ali priblizno je zagrljaju par osoba koje nesto vrijede u mom zivotu. Zagrljaju majke sto je odavno nema,pogledu dajdze koji odavno vise ne stiti. Mozda sa neba,nekim nevidljivim silama. Hvala za ovu pjesmu,za ove osjecaje. Osjecam (se) kako inace sebi ne mogu priustiti da se osjecam. Hvala.

lokna
🖤People livin' in competition--All I want is to have my peace of mind🖤

2 komentara

  1. Znas…postoji nesto sto je ispisano onim nasim rafom koji nosi ime predodredjenost.Tako imamo cin zivota ,i mi u tom cinu zivota,koji dolazi onda kad treba da nas ima.Niti ga mozemo prije imati niti kasnije .Taman onda kada je predodredjen i bez ikakve slucajnosti.
    Ovo pisem zbog zvuka i rijeci melodije koje si danas cula a pronasla te bez ikakvog znanja postojanja onog sto te je naslo.
    Gledaj duso…postoje ti valovi kao krugovi koji nastaju nekom energijom umjestenom na duboko more(ovo je asocijacija)i neobjasnjivim sadrzajem odlaze od svog centra da dodju do cilja zbog kojeg su i nastali.
    Stacu ovdje jer je to opsirno da bi se sve razumjelo.Blizak je covjek covjeku sa tvojim osjecajima.Ta blizina se razumijeva sa onim odaslanim valovima koji su nespoznatim putevima ciljano prosli i zavrsili kamo su namrijeli.To su cinovi nezamislivog broja u istom trenu.

Komentariši